Nederlands

Welkom in ons paradijsje

Le Moulin ***

Onze landelijk gelegen camping van 1,3 ha, op slechts een kilometer van Andelot-Blancheville, biedt u rust in de natuur, vermaak in het zwembad en op de 18 holes minigolfbaan en lekker eten en drinken in het restaurant en op het terras.


Of u zit op ons kleine strandje aan de rivier “Rognon” met een gezellig kampvuur of barbecue.


Uw viervoeters zijn ook van harte welkom en kunnen zich heerlijk vermaken in de rivier, tijdens wandelingen door de omgeving.


Aan de noordelijke rand van de Bourgogne en in de heuvelachtige streek van de Champagne-Ardennes vindt u alles wat nodig is om van een vakantie een héérlijke vakantie te maken.


Of u nu met een eigen kampeermiddel komt of verblijft in één van onze mobiles of luxe volledig ingerichte tunneltenten, u zult genieten van alles wat onze camping te bieden heeft.


Wandelend of fietsend is een goede manier om de regio te ontdekken. Zo hebben wij ruim 350km aan uitgezette fietsroutes direct vanuit de camping en 165km aan wandelroutes in de directe omgeving.

De camping is elk jaar geopend

vanaf 15 februari t/m 1 oktober.


Wilt u tijdens uw verblijf een lekker hapje komen eten in ons restaurant dan bent u met de lunch of voor het diner van harte welkom. Geen zin om 'buiten de deur' te eten? Bij ons kunt u alle maaltijden ook afhalen.

Het restaurant is geopend van woensdag tot en met zondag van 12:00-13:30 en van 18:30-21:00


Overdag is ons terras geopend voor een lekker drankje in de zon en genietend van het uitzicht over de weilanden en koeien. Onze bar is dagelijks geopend van 09:00-21:00, soms wel wat langer hoor...


Verse croissants, baguettes of pain au chocolat in de ochtend ? Bestel deze de dag ervoor en wij zorgen ervoor dat ze vanaf 9uur klaar liggen voor u.


Natuurlijk laten we de grote sportevenementen niet zomaar voorbij gaan. De Tour de France, tennis, Formule 1 en alle grote sportevenmenten wordt op een grote tv uitgezonden in onze bar. Is er een speciaal evenement dat u wilt zien? Laat het ons weten en we kijken wat er mogelijk is.