Voorzieningen

Voorzieningen

De camping heeft 57 ruime plaatsen, waarvan er 4 zijn bezet door moderne mobile-homes. De plaatsen zijn deels gescheiden door coniferen heggen, die genoeg privacy geven, maar u ook niet helemaal van de buitenwereld afsluiten.


Voor de verhuur beschikken wij naast de 4-6 persoons mobile-homes ook over 4 persoons ingerichte tunneltenten.

 

Alle plaatsen zijn voorzien van een stroomaansluiting (10 amp) en er zijn op meerdere plaatsen op het terrein wateraansluitingen.

 

Een aantal plaatsen zijn gelegen aan de rivier (geen directe toegang) en de meeste plaatsen hebben een prachtig uitzicht op de heuvels rondom.


Even lekker plonzen? Dat kan in ons verwarmd zwembad (12 x 6 mtr.), dat bij wat minder weer kan worden overdekt zodat er altijd gezwommen kan worden.

Ook in het zwembadgebouw zijn er toiletten, douches en kleedruimtes aanwezig.

Het zwembad is altijd geopend vanaf de mei vakantie.


Op het terrein zijn er 2 toiletgebouwen met douches, wascabines en toiletten. Ook zijn er voorzieningen voor minder validen.

 

Voor campers hebben we een vuil-water put en kan er water worden ingenomen.

Tevens is er een stortbak voor chemische toiletten.


Grenzend aan ons terras staat een 18 holes mini-golfbaan, plezier voor groot en klein.


Rivier de Rognon loopt langs de camping, hier kunnen de viervoeters heerlijk afkoelen, de kinderen spelen en dammetjes bouwen, en volwassen lekker relaxen met de voetjes in het water.


In het naseizoen kan het zijn dat niet alle faciliteiten nog geopend zijn, denk hierbij bijvoorbeeld aan het zwembad, dit is open t/m half september.


Copyright © All Rights Reserved