Voorzieningen

Voorzieningen

De camping heeft 57 ruime plaatsen, waarvan er 4 zijn bezet door moderne mobile-homes. De plaatsen zijn deels gescheiden door coniferen heggen, die genoeg privacy geven, maar u ook niet helemaal van de buitenwereld afsluiten.


Voor de verhuur beschikken wij naast de 4-6 persoons mobile-homes ook over 4 persoons ingerichte tunneltenten. Deze mobilehomes en tenten zijn van alle gemakken voorzien en volledig ingericht.


Wij reserveren geen specifieke plekken voor gasten, bij aankomst kan iedereen zelf een plek uitzoeken naar hun eigen wensen. Of dit aan de rivier (geen directe toegang) zit, met uitzicht over de heuvels en koeien of een plek met wat meer privacy.

Voor ieder is er een ideale plek.


Voor alle kampeerplaatsen is er een stroomaansluiting (10 amp) en er zijn op meerdere plaatsen op het terrein waterpunten.


We hebben een goed WiFi netwerk over het gehele terrein, dit is gratis en onbeperkt.


We hebben een oplaadpunt voor elektrische auto's, hier kan tegen betaling gebruik van worden gemaakt. (16A)


Er zijn op de camping 3 verschillende soorten plekken, deze zijn gemarkeerd op de plattegrond en geven de grootte aan, dus heeft u een grote caravan, camper of extra bijzettentjes kunt u een L of XL plek boeken voor nog meer ruimte.


Het zwembad (12 x 6 m) is heerlijk om even af te koelen tijdens de warme zomerdagen en in het voor- en na seizoen wordt deze verwarmd. Bij minder weer in de zomer of najaar, kunnen we het dak van het zwembad dichtschuiven en kan er dus altijd gezwommen worden. Het zwembad gebouw beschikt over een klein sanitairgebouw met toiletten, douches en kleedruimtes.


Het zwembad is elk jaar geopend vanaf de mei vakantie t/m half september.


Op het terrein zijn er 2 sanitairgebouwen (1x verwarmd) aanwezig. met douches, wascabines, toiletten en afwasmogelijkheiden.

Ook zijn er voorzieningen voor minder validen.


Voor campers hebben we een vuil-water put en kan er water worden ingenomen. Tevens is er in elk sanitairgebouw een stortbak voor chemische toiletten.


Tegen een kleine vergoeding hebben wij 2 wasmachines (6kg en 9kg) en 1 droger beschikbaar.


Rivier de Rognon loopt langs de camping, hier kunnen de viervoeters heerlijk afkoelen, de kinderen spelen en dammetjes bouwen, en volwassen lekker relaxen met de voetjes in het water.


In het naseizoen kan het zijn dat niet alle faciliteiten nog geopend zijn.