Home

Welkom in ons paradijsje

Le Moulin ***

Onze landelijk gelegen camping van 1,3 ha, op slechts een kilometer van Andelot-Blancheville, biedt u rust in de natuur, vermaak in het zwembad en op de minigolfbaan en lekker eten en drinken in het restaurant en op het terras.

Of u zit op ons kleine strandje aan de rivier “Rognon” met een gezellig kampvuur of barbecue.

Uw viervoeters zijn ook van harte welkom en kunnen zich heerlijk vermaken in de rivier, tijdens wandelingen door de omgeving.

 

Aan de noordelijke rand van de Bourgogne en in de heuvelachtige streek van de Champagne-Ardennes vindt u alles wat nodig is om van een vakantie een héérlijke vakantie te maken.

Of u nu met een eigen kampeermiddel komt of verblijft in één van onze mobiles of luxe volledig ingerichte tunneltenten, u zult genieten van alles wat onze camping te bieden heeft.

 

De camping is geopend van van 8 februari 2017 tot 26 november 2017.

In 2018 gaan we op 7 februari weer open, we gaan dan weer dicht op 28 oktober.

 

Wilt u tijdens uw verblijf een lekker hapje komen eten in ons restaurant dan bent u met de lunch of voor het diner van harte welkom. Geen zin om 'buiten de deur' te eten? Bij ons kunt u alle maaltijden ook afhalen.

 

De keuken is open van woensdag tot en met zondag van 12:00-13:30 en van 18:30-21:00

In juli en augustus zijn wij ook op dinsdag geopend.

Daarna (of ervoor) kunt u natuurlijk heerlijk op ons terras zitten en genieten van de zon met een wijntje of biertje, de bar is dagelijks geopend van 09:00-21:00, soms wel wat langer hoor...

 

vanaf 9 uur kunt u lekker verse croissantjes en baguettes ophalen in de bar. Hoeft u niet veel voor te doen, de dag van te voren even bestellen en wij zorgen dat er de volgende ochtend heerlijke verse broodjes klaar liggen voor u.

 

Natuurlijk laten we de grote sportevenementen niet zomaar voorbij gaan. De Tour de France, tennis, Formule 1 en alle grote sportevenmenten wordt op een grote tv uitgezonden in onze bar. Is er een speciaal evenement dat u wilt zien? Laat het ons weten!

Copyright © All Rights Reserved